Jeneverlogies

De Jeneverlogies beschikt over twee ruime logiesmogelijkheden.
Op de eerste verdieping het appartementje ‘De Vrijheid’. De comfortabele woonkamer biedt uitzicht op de historische Lange Haven. In de slaapkamer, die zeer rustig is gelegen aan de achterkant van het pand, wacht een uitnodigend tweepersoons ‘kingsize’ Aupingbed voor een gegarandeerd uitstekende nachtrust. Een eigen badkamer met inloopdouche completeert het geheel.

kamer01schipkamer02

Op de tweede en derde verdieping de iets grotere ‘De Walvisch’. Op de tweede verdieping vind je aan de voorzijde de comfortabele woonkamer, die net als ‘De Vrijheid’ een fraai uitzicht biedt op de historische Lange Haven. Aan de achterzijde een ruime badkamer met ligbad en separate douche. Op de derde verdieping, onder het authentieke dak ligt de slaapkamer met een tweepersoons ‘kingsize’ Aupingbed. Op dezelfde verdieping kun je eventueel een derde en zelfs een vierde gast herbergen. 

kamer03schip02kamer04

Beide logies beschikken over een aparte woonkamer (met het allermooiste uitzicht van Schiedam) en eigen badkamer.

ONTBIJT

Een ontbijtmand voor op de kamer kan de dag van tevoren besteld worden. Het ontbijt bestaat uit versgebakken zuurdesembrood, boter, eitjes, jam, kaas, fruit, biologische yoghurt, huisgemaakte granola en appelsap van de boer. Koffie en thee is op de kamer aanwezig. 

€12,50 p.p.