ONTBIJT, LUNCH, BROOD EN STREEKPRODUCTEN

Streekproductenontbijt

In ons ambachtelijke winkeltje op de begane grond kun je vanaf 09.00 uur terecht voor een stevig ontbijt. Niet ‘Continentaal’, maar puur Hollands. Vers gebakken brood met het meel van onze Schiedamse molens. Een kop koffie of thee naar keuze. Een heerlijk gekookt eitje, zelfgemaakte jeneverjam, honing van de Imkerij voor de Bijen, hagelslag van De Bontekoe, smakelijke biologische kazen en voortreffelijke biologische vleeswaren. Uiteraard gecompleteerd met een fruitsapje, rechtstreeks van de kweker.

€12,50 p.p.

—-

Hollandse lunch

Zin in een lekker stevig vers stuk brood, rijkelijk belegd met zeer smakelijk beleg? Of wil je liever een broodje op de vuist meenemen? Met een koffie-to-go erbij? Dat kan. Je kunt er natuurlijk ook lekker uitgebreid voor gaan zitten. Zo’n broodje heb je al vanaf €4,95.
—-

Lunchpakketten

Het is mogelijk om (zelfs voor een groter gezelschap) lunchpakketten te bestellen. In overleg worden deze dan samengesteld. Een lunchpakket bestaat meestal uit twee rijk belegde boterhammen, een klein zoet broodje, een stuk fruit en een flesje sap.

Vanaf €9,50 per lunchpakket

—-

Brood en streekproducten

Drie dagen per week is ons ambachtelijke winkeltje annex lunchroom geopend van 09.00 uur tot 15.00 uur. We serveren altijd vers brood, dat is gebakken met meel van onze Schiedamse molens. Onze grote trots en hardloper is onze eigen zelfgemaakte jam met een scheutje Old Schiedam. Alleen bij ons te koop!

—-

Wij hebben geen menukaart. Vraag gewoon wat er in huis is!

Onze voorkeur gaat uit naar producenten die werken vanuit visie en respect voor natuur en dier. We vinden het prettig als daarbij de gebruikte ingrediënten terug te leiden zijn tot verantwoorde bronnen.